FF BY ANTOINETGezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

“Jouw huid heeft mijn aandacht”

 

Je glimlach is je mooiste sieraad en je huid verklapt hoe het met je gaat.

Ons gezicht spreekt boekdelen. En in de loop van de tijd, zal onze huid steeds meer blootgeven. En het liefst horen we de vraag: “wat is jouw geheim?”

En dan mag je best verklappen, dat je goed voor je gezicht laat zorgen.

Basis gezichtsbehandeling

Je gezicht verdient zeker na de winter of na de zomer extra aandacht. Na de winter hebben we vaak een droge huid, die klaargestoomd moet worden voor de kracht van de zon. En na de zomer vraagt onze huid juist om een herstelbehandeling. Bij de basisbehandeling krijg je de verzorging die je huid in de basis nodig heeft.

Luxe gezichtsbehandeling

Een luxere behandeling laat je nog even extra genieten van een gezichtsmassage en een masker, waar jouw huid op dat moment om vraagt. Ook worden de lymfebanen gestimuleerd en weer tot rust gebracht en dat geeft niet alleen een heel lekker gevoel maar je bent ook weer helemaal klaar voor het seizoen.

Deelbehandeling

Heb je nog andere wensen, zoals waxen van haren in je gezicht waar je ze liever niet hebt of het verven van je wenkbrauwen, dat kan natuurlijk ook.

Waxen

Bij het waxen van gezichtsbeharing ( totale gezicht, bovenlip, kin of wenkbrauwen) werk ik met de hot wax van Lycon.  Deze wax is gemaakt op basis van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Het haar blijft wekenlang weg en de huid voelt nadien perfect glad en zacht aan. De wax hecht aan het haar en niet aan de huid is daardoor vrijwel pijnloos.

Wenkbrauwen verven

Als je ’s ochtends geen waardevolle minuten kwijt wil aan het invullen van je wenkbrauwen, kan ik je wenkbrauwen verven. Met het verven van je wenkbrauwen kun je de kleur en (optische) volheid van je brows op een semi-permanente manier veranderen. Het is een van de snelste manieren om je wenkbrauwen een dikkere, natuurlijk uitziende uitstraling te geven, zodat je er in de ochtend nog amper omkijken naar hebt. De verf is huidvriendelijk en de kleur semi-permanent.  Het bevat geen bleek en is het redelijk zacht voor de haartjes.

De deelbehandeling kun je bij een gezichtsbehandeling boeken of apart in combinatie met een voorbehandeling.

Tip

De zon heeft veel invloed op onze huid, en juist daarom moeten we ons extra goed beschermen. Zorg ervoor dat je elke dag – ook als de zon niet lijkt te schijnen je gezicht insmeert met minimaal factor 30 – voor optimale bescherming.