FF BY ANTOINETNagelcorrecties

Nagelcorrecties

Zorg ervoor dat jouw nagels weer gezien willen worden.”

 

Heb je last van schimmelnagels, kalk of vervelende groei? Dan is het tijd voor actie! Laat mij jouw nagels de aandacht geven die ze nodig hebben. Waarom zou je je nagels nog langer verstoppen, als ze er ook prachtig verzorgd uit kunnen zien.

Mycose, tunnel- of ingegroeide nagelcorrecties

Allereerst wil ik je uitnodigen voor een kennismaking, zodat ik kan beoordelen welke behandeling nodig is. Elke afspraak begint met een basisbehandeling, zodat jij met vrolijke voeten de deur uit danst. Na de pedicure, weet ik dankzij de kennismaking, direct wat ik ga doen. Ik neem graag de tijd en aandacht voor jouw voeten.

NCM Sculpture Clear Gel

Voor het repareren van nagelproblemen zoals mycose nagel (schimmel- en kalknagel), tunnelnagels, ingegroeide nagels, stootnagels en trauma nagels werk ik met het systeem van NCM Sculpture Clear Gel. Dit is een revolutionair, verantwoord teennagel repair systeem waarvoor ik gecertificeerd ben. Dit is vrijwel een geheel pijnloze behandeling. Uiteraard worden jouw voeten hygiënisch behandeld en zien ze er weer als nieuw uit na de behandeling.

Tip
Het verzorgen van je voeten, behoort tot de wekelijkse routine, daarvoor hoef je niet altijd bij mij te komen. Maar ik kan je wel adviezen meegeven, zodat je thuis gemakkelijk wat extra aandacht aan je voeten kunt schenken.