FF BY ANTOINETOver mij

“Aandacht is het mooiste wat je kunt geven”

Ik ben Antoinet Kuipers, een bron van passie en enthousiasme, altijd klaar om anderen te laten stralen! Met een achtergrond vol jarenlange toewijding in loondienst en daarnaast mijn eigen parttime studio in kleur en stijl advies, heb ik in 2021 de sprong gewaagd naar volledige zelfstandigheid voet- en huidverbetering. Maar er is meer aan mij dan alleen werk!

Met aandacht, in de studio bij mij aan huis, verwelkom ik jou graag. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure met een specialisatie nagelcorrectie vind ik het belangrijk om jouw klachten te verhelpen en te zorgen voor verbetering van jouw gezichtshuid, voeten en nagels. Zeker als het gaat om de rijpere huid. Daarom noem ik mezelf een cosmedische professional.

Als het om de nagels gaat, en het uitvoeren van correcties kan ik wel zeggen dat daar mijn specialisme ligt. Onze voeten en ook zeker de nagels, hebben echt aandacht nodig. Ze brengen ons elke dag overal naartoe, maar worden te vaak over het hoofd gezien. Je mag van mij een professionele behandeling verwachten, om dit standaard te behouden volg ik regelmatig bijscholing en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en zo goed mogelijk te behandelen.

Mijn leven zit vol liefde, avontuur en kostbare momenten met mijn dierbaren. In mijn vrije tijd geniet ik intens van ons gezin en onze kleinkinderen. Samen creëren we onvergetelijke momenten. En laten we vooral onze trouwe viervoeter niet vergeten! Lange wandelingen met onze hond zijn daarbij een ware traktatie. En als er nog tijd over is sla ik graag een balletje op de tennisbaan.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Heirweg 62
6852 CK Huissen

Contact

0614104119
contact@ffbyantoinet.nl