FF BY ANTOINETPedicure

Pedicure

“Geef je voeten de aandacht die ze verdienen”

 

Elke dag weer word je door je voeten gedragen en daarom is het belangrijk om goed voor ze te zorgen. Dat kan al met een basisbehandeling of een uitgebreide Spa behandeling.

Basis voetbehandeling

Kies je voor een basisbehandeling, dan zorg ik ervoor dat jouw voeten met aandacht verzorgd worden, zodat je er weer gezond mee op stap kunt. Je voeten en teennagels worden gereinigd, geknipt, gevijld, eelt en een likdoorn worden verwijderd. Met ter afsluiting een verzorgende voeten crème. Hebben je voeten net iets meer aandacht nodig, dan maak ik graag een deeltijdafspraak, zodat we tijd hebben voor het verwijderen van meerdere likdoorns, mycose, tunnelnagels of ingegroeide nagels.

Spa voetbehandeling

Een ware wellness  waar je voeten je dankbaar voor zullen zijn. Na de basis voetbehandeling kan het genieten beginnen. Relax en ontspan. Na een verzorgend voetbad, met Dode Zeezout, volgt een geurende  scrub of een masker . Hierna een lekkere warme wrap om de werkstoffen goed te laten intrekken. Ter afsluiting een stimulerende massage met een heerlijke verzorgende crème.

Tip
Voorzie je voeten en nagels van voldoende aandacht. Goed passende schoenen en elke dag schone sokken. En plan regelmatig een bezoekje aan FF by Antoinet.